Bestellen & Retouren

BESTELLEN
In de webwinkel staat bovenin de mogelijkheid om te zoeken. Hier kun je een LEGO setnummer of setnaam invullen om te zoeken in het assortiment. Via het dropdownmenu kun je LEGO sets uit een van de LEGO thema's bekijken. Je kunt producten bestellen door deze in het winkelmandje te plaatsen, vervolgens alle gegevens in te vullen en een keuze te maken voor afhalen of verzending en een betaalmethode te kiezen. Je ontvangt per email updates over de bestelling. Afhalen kan alleen op afspraak en wij zullen contact opnemen als je voor die optie kiest. 

BETALING
Er zijn meerdere manieren om te betaling te voldoen:

Bij afhalen op afspraak:
- contante betaling
- een betaalverzoek / tikkie ter plaatse voldoen

Bij verzending: 
- Ideal
- zelf overboeken 
- een betaalverzoek / tikkie vooraf voldoen

VERZENDING
Levering van de bestelling is doorgaans binnen 1-3 werkdagen, afhankelijk van vervoerder DHL. Verzending kost € 5,95 per pakket.
Het is ook mogelijk om op afspraak af te halen in Leerdam. Dan worden er ook geen verzendkosten berekend. Tijdens het bestelproces kun je jouw voorkeur aangeven voor verzending of afhalen. In het geval van afhalen nemen wij per email contact op om een afspraak hiervoor in te plannen.   

Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en zijn voorzien van een goede omdoos.

Je ontvangt per email updates over de bestelling en de verzending. 

RETOUREN
Retouren van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Meld vooraf jouw retour aan via de retourpagina. Na aanmelding heb je tot 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. 

Het retouradres is:

Bricks Leerdam
Palissade 3
4143 GA Leerdam

LET OP: De kosten van retour sturen zijn voor rekening van jou als klant m.u.v. bestellingen waarbij een fout gemaakt is (bijv. verkeerd product geleverd) of flinke beschadiging van de legosets die niet vooraf al is beschreven bij de productpagina. Er kan om een foto gevraagd worden als bewijs hiervan. 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bricks Leerdam niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Gebruik daarom een stevige verpakking; hergebruik zo mogelijk de verzenddoos waarin de bestelling geleverd is. Als een onbeschadigde legoset door de retourzending beschadigd door ons ontvangen wordt, kunnen wij een vergoeding hiervoor inhouden op het terug te storten bedrag. Nieuwe legosets die geopend zijn, kunnen niet retour worden gestuurd. 

Na ontvangst van de retour wordt het geld binnen 1-3 werkdagen teruggestort op jouw rekening. 
In het geval van een verkeerd ontvangen product, sturen wij kostenloos het juiste product op.