Lego Huren

Dit zijn de voorwaarden bij Bricks Leerdam om LEGO®sets te kunnen huren: 

LEGO®sets om te huren worden NIET verzonden en kunnen enkel worden opgehaald en teruggebracht in Leerdam. Op afspraak kunnen de LEGO®sets worden opgehaald en teruggebracht. Het adres is Palissade 3, 4143 GA Leerdam. Na betaling van de huur + borg en op vertoon van een ID kaart of paspoort wordt de LEGO®set meegegeven. 

Via het bestelformulier op de website kan een aanvraag worden gedaan om een LEGO®set te huren. Per e-mail ontvang je een huurovereenkomst en de huurvoorwaarden. Door betaling van de huur en de borg is de overeenkomst gesloten. Je gaat daarbij automatisch akkoord met de huurvoorwaarden. 

Op de website staat per set de huurprijs per week vermeld incl. btw en de borg. Bij de LEGO®sets staat vermeld wat de minimale en maximale huurperiode is. Het is ook mogelijk om afbreekservice bij te bestellen. 

De LEGO®sets voor verhuur worden geleverd zonder instructies en originele doos. De instructies ontvang je per e-mail in pdf en kun je ook zelf downloaden vanaf de website van LEGO®.

De LEGO®set moeten worden teruggebracht, zoals je die ontvangen hebt: 

- Haal de LEGO®set netjes uit elkaar. Gebruik hiervoor de meegeleverde brick separator en GEEN andere gereedschappen of je tanden. 
- Sorteer zo goed mogelijk in de zakjes en bakjes die meegeleverd zijn en waarop de kleuren zijn vermeld. 
- Stickers en dergelijke worden NIET verwijderd. 
- Minifiguren mogen NIET uit elkaar worden gehaald. 
- Rook NIET in de buurt van de gehuurde LEGO®sets.   
- Laat wielen, banden en tandwielen zitten zoals je ze ontvangen hebt, haal deze dus NIET uit elkaar om beschadigingen te voorkomen. 
- Zet de Lego NIET in het volle zonlicht, zoals in de vensterbank. 
- Doe alle bakjes, zakjes en gelamineerde instructies weer terug in de verhuurbox. 

De borg wordt binnen 1 week terugbetaald, indien de set compleet en zonder beschadiging wordt ingeleverd. LEGO®sets worden uitvoerig gecontroleerd na inlevering. Als er toch onkosten zijn ivm beschadiging of verlies van onderdelen, dan zullen we dit inhouden op de borg. Mocht de borg niet volstaan of wordt een set niet retour gebracht, dan zullen we een extra factuur sturen. 

Mochten er onderdelen ontbreken, laat dit dan gelijk weten per e-mail bricksleerdam@gmail.com of via Whatsapp 06-27101954.

Meng nooit eigen blokjes met een LEGO®set van Bricks Leerdam. Bouw daarom liefst apart, op een goede plaats en een eindje van eventuele eigen sets. Gebruik bij voorkeur ook het meegeleverde dienblad om verlies van onderdelen te voorkomen. 

Veel bouwplezier!